Over mij

Mijn naam is Wouter Kramps, gediplomeerd gewichtsconsulent en aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Vanuit mijn sportachtergrond en opleiding aan het C.I.O.S. is fitheid en gezondheid altijd een erg belangrijk onderdeel van mijn leven geweest.

 

Op het C.I.O.S te Overveen ben ik in 2001 afgestuurd op de vakken:

  • Tennisleraar B

  • Loop & conditietrainer

  • Fitnesstrainer

Beweging en gezondheid is mij altijd blijven boeien. Dat is dan ook de reden dat ik in 2014 heb besloten om het diploma "gewicht consulent" te behalen.

 

Ik ben zelf 37 jaar, vader van Juliën en Quin en getrouwd met Eliza. Daarnaast heb ik enkele hobby's als voetbal, tennis en Crossfit. Ik weet als geen ander dat een druk leven invloed heeft op de manier van leven en de voeding die je tot je neemt. Je hoeft van voeding helemaal geen wetenschap te maken. Ook is het helemaal niet nodig om te leven als een monnik om een gezond lichaam te hebben of te krijgen. Het gaat om het vinden van balans in je voeding en manier van leven. Weet wet je eet en wees bewust van je eigen gedrag.

Psychologisch onderzoek heeft aangetoond dat mensen hun gedrag kunnen veranderen en deze verandering ook kunnen volhouden. Dit geldt ook voor eetgedrag. Als men daarbij echter de manier van denken niet verandert, valt men weer terug in het oude gedrag. Ik kan jou helpen een gezonde leefstijl te ontwikkelen waarbij jij jezelf prettig voelt maar zeker de leuke en lekkere dingen in het leven niet hoeft te laten.