Coaching

Het leven tegenwoordig is stressvol. Mensen nemen veel hooi op hun vork en de dagen zitten dan ook veelal volgepland. Het wekelijks inplannen van een consult bij een gewichtsconsulent is dan iets waar je misschien niet op zit te wachten. Daar heb je met het "Terug in balans" pakket geen last van. Het pakket bestaat uit een begeleidingstraject op afstand van 3 maanden.  Gedurende deze 3 maanden zullen wij aan de gang gaan met de 2 belangrijkste pijlers om de door jou gewenste doelen te bereiken:

  1. gedrag
  2. voeding


Gedrag:

Om er achter te komen welk gedrag je zou moeten veranderen voor een gezonde leefstijl, is het allereerst belangrijk om te weten welk gedrag jij laat zien. Uit dit gedrag kunnen knelpunten worden bepaald en deze zullen wij stap voor stap gaan aanpakken.

 Voeding:

Het creëren van bewustwording op het gebied van voeding is zeer belangrijk. Als je weet wat je eet, dan kan je dus bewuste keuzes gaan maken. Gedurende het begeleidingstraject zal ik je leren welke voedingsstoffen van belang zijn en in welke verhoudingen deze binnen jouw eetpatroon verwerkt dienen te zijn.


 Contact:

Gedurende ons begeleidingstraject hebben wij wekelijks contact met elkaar. Dit kan via whatsapp, facetime, chat of gewoon via de telefoon. Iedere week plannen wij een consult op afstand van 30 minuten om zo de vorderingen, knelpunten en aandachtspunten met elkaar te bespreken.

 

What's in it for you:

  • Je ontwikkeld bewustwording over eten. Weet wat je eet.

  • Knelpunten leren herkennen en wegnemen.

  • Een verandering van je leefstijl voor de rest van je leven. Voorkom een jojo effect.

  • Het bewerkstelligen van een lichaam dat weer in balans is.

  • Bereiken van het gewenste gewicht en verbeteren van de gezondheid.

  • Meer zelfvertrouwen en verbeterde kwaliteit van leven.